Erken Rezervasyon ile Araç Kiralamanın Faydaları

Erken Rezervasyon ile Araç Kiralamanın Faydaları
Erken rezervasyon günümüzde turizm sektörünün en yaygın olarak kullandığı kampanya biçimi olarak sık sık tüketicilerin karşısına çıkıyor. Günümüzde turizm firmaları yaklaşık 1 yıl öncesinden uygun fiyatlı konaklama ve ulaşım hizmetleri için erken rezervasyon fırsatını tüketicilere sunmakta. 1 yıl öncesinden yapılan otel rezervasyonları veya uçak, otobüs bileti satın alımları tüketiciye bazı hallerde yaklaşık olarak %50’ye varan indirimler sunuyor. Bu sayede tüketiciler daha az para ödeyerek daha iyi koşullarda tatil yapma imkânına sahip olabiliyor. Otel, uçak veya otobüs bileti satın alımlarında olduğu gibi ucuz araç kiralama amacıyla rent a car şirketleri de erken rezervasyon kampanyaları düzenlemekte. Erken rezervasyon sayesinde hem daha ucuza araç kiralayabilirsiniz hem de istediğiniz model ve büyüklükteki aracı tükenmeden kendiniz için ayırtabilirsiniz.
 
Araç kiralama şirketleri çoğunlukla her araç sınıfı için sınırlı sayıda otomobile sahip. Eğer erken rezervasyon yaptırırsanız daha az yakıt tüketen uygun fiyatlı bir otomobil kiralayarak tatildeki yakıt masrafını en aza indirgeyebilirsiniz. İzmir araba kiralama denilince akla yıllardır sağlam filosuyla hizmet veren My Line Rent A Car geliyor. İnternet aramalarında İzmir araç kiralama seçeneklerinde üst sıralarda yer alan My Line Rent A Car’dan araba kiralamak için hem mylinerentacar.com.tr adlı web sitemizden hem de telefon ile çağrı merkezimizi arayarak rezervasyon işlemlerinizi güvenle yerine getirebilirsiniz. Hem şehiriçindeki Gaziemir Ofisi hem de İzmir Havalimanı araç kiralama ofisi sayesinde dilediğiniz otomobili kolayca teslim alabilirsiniz. My Line Rent A Car İzmir araba kiralama alanında uzman kadrosuyla size günün her saatinde hizmet sunuyor. 
 
Erken Rezervasyon Yaparak Araba Kiralamanın Sağladığı Avantajlar Nelerdir?
Otel rezervasyonu veya otobüs, uçak biletini erken rezervasyon sayesinde daha düşük tutara mal edenler için aynı yöntem ile ucuz araç kiralama da mümkün. Erken rezervasyonla araba kiralama sayesinde elde edilen faydalar şu şekilde sıralanabilir: 
  • Ulaşımı daha ekonomik hale getirebilirsiniz.
  • Erken rezervasyon sayesinde araba ile seyahat etmek isteyen kişiler için ucuz araba kiralama amacı gerçekleştirilebilir.
  • Araç kiralama şirketleri diğer turizm firmalarında olduğu gibi 1 yıl öncesinden yapılan rezervasyonlar için tüketicilere büyük oranlarda indirim fırsatları sunuyor.
  • Tatile yakın dönemlerde araç kiralamaya daha yüksek tutarlar ödeyerek tatil dönüşü ekonomik sıkıntıya girmek istemeyenler için erken rezervasyon fırsatlarını kovalamak önemli. 
  • İstediğiniz aracı önceden ayırtabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon