İzmir Ucuz Araba Kiralamanın Püf Noktaları

İzmir Ucuz Araba Kiralamanın Püf Noktaları
Yaz mevsimi başladıkça tatilciler ve yolculuklar artıyor. Büyük şehirlerden tatil beldelerine olan yolculukta özel aracını kullanarak uzun mesafeleri kat etmek istemeyen kişiler çoğunlukla uçak yolculuğunu tercih ediyor. Ancak tatil beldesine varıştan sonra otele ulaşmak ve çevrede rahatça gezmek isteyen kişiler için en konforlu tercih araba kiralamak oluyor. Araba günlük hayatın önemli bir kısmını kapsayan ulaşımda en büyük rahatı sağlayan unsurların başında geliyor. Kişisel araca sahip olunarak taksi, toplu taşıma kullanmak isteyen kişiler gitmek istedikleri yere rahatça ulaşmanın keyfini sürüyor. Bu noktada araç sahibi olmayan kişilerin de hayatını kolaylaştıran bir yöntem olarak araç kiralama karşımıza çıkıyor. My Line Rent A Car sayesinde İzmir araç kiralama arayışına en uygun çözümü bulabilirsiniz. My Line Araç Kiralama ucuz araba kiralama hususunda İzmir’de rakiplerinden ayrışıyor. Şehirlerarası yolculuk eden kişiler için İzmir Havalimanı araç kiralama olanağı da sunan My Line Rent A Car’ın aynı zamanda Gaziemir’de de bir adet ofisi bulunuyor. 
 
Ucuz Araba Kiralama İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
1. Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak
Ucuz araç kiralama amacıyla öncelikle mutlaka internet üzerinden araştırma yapılması gerekir. İnternette araştırma yaparken araba kiralama hizmeti sunan firmaların güvenilir olup olmadığına özen gösterilmesi önemlidir. Fiyat karşılaştırması sonucunda bütçeye en uygun gelen rent a car firmasıyla mutlaka telefon üzerinden ön görüşme yapılmalı. Ayrıca rent a car firmasını diğer sosyal medya hesapları üzerinden de takip ederek ve mail ile fiyat teklifi isteyerek güncel durum hakkında bilgi sahibi olunmasında da yarar var. Pek çok şey gibi araç fiyatlarının da sürekli değiştiği bugünlerde bazı firmalar erken rezervasyona indirim fırsatları sunuyor. Bu yüzden erken rezervasyon kampanyalarını takip etmek oldukça yararlı olabilir. 
2. Teslimat ücretlerinin konuma göre farklılaşmasına karşı dikkatli olmak
Ucuz araç kiralama için arabanın hangi konumdan kiralandığı oldukça önemli bir husus. Bazı firmalar kiralama ofisinden yapılan işlemlerde daha ucuz fiyat tarifesi belirleyebiliyor. Ofis harici konumlar için ek teslimat ücreti ödemek istemeyen kişiler için bu oldukça önemli bir nokta. Tüm araç kiralama şirketleri havaalanlarına ücretsiz araba teslimatı yapmakta. Kiralama için arama yaparken havaalanı teslimatı seçeneği de mutlaka seçilerek diğer konumlarda belirlenen ücretler ile karşılaştırılmalı. 
3. Sezon tarihlerine dikkat etmek 
Kiralık araba sektöründe fiyat tarifeleri sezonluk olarak belirlenir. Bu durumda aynı araç için 4 farklı sezona göre fiyat listesi oluşturulur. Örneğin bir araba için kışın günlük 150 TL, ilkbaharda 360 TL, yazın 580 TL ve son baharda da 270 TL şeklinde bir tarife belirlenmiş olabilir. Sezonluk dağılımın haricinde bayram ve diğer tatillerde de araç kiralama hizmeti sonucunda daha farklı fiyatlar söz konusudur. Bu durumda 1 günlük farklarla sezon geçişi veya tatil başlangıcına göre fiyatlar artıp azalabilir. Bu sebeple araç rezervasyonu yaparken düşük fiyatlı tarifenin hangi gün başlayıp hangi gün bittiğine dikkat edilmeli. 
4. Günlük, haftalık ve aylık olarak değişen fiyat tarifelerine dikkat etmek
Sezonluk tarifeler olduğu gibi günlük ve haftalık da araç kiralama tarifeleri belirlenir. Örnek vermek gerekirse 1-2 günlük ücret 279 TL iken, 3-6 gün arası kiralama 275 TL, 7-14 gün arası 172 TL, 22-29 gün arası 167 TL ve 30 gün üzeri kiralama ücreti 146 TL olacak şekilde belirlenmiş olabilir. Bu durumda 29 günlük bir kiralamada 267 TL ödenirken 1 gün fazlasıyla 30 günlük kiralamada araç fiyatı 246 TL’ye düşmektedir. Bu durumda fazladan 1 gün daha araç tutularak daha karlı bir alışveriş yapılabilir. Fazladan harcayacak ek 1 gün yoksa da diğer güne geçecek şekilde artı 3 saatlik bir rezervasyon yapılarak yine daha ucuz tarifeden yararlanılabilir. 
My Line Rent A Car İzmir araç kiralama hususunda öne çıkan güvenilir bir firma. Hem Gaziemir’de hem de İzmir Havalimanı araç kiralama ofisi sayesinde kolayca aracınızı kiralayabilirsiniz. İzmir araba kiralama araştırmalarında uygun fiyatlı, müşteri memnuniyeti odaklı olan My Line Rent A Car’ı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon