İzmir Havalimanı’ndan Uygun Fiyatlı Araç Kiralama

İzmir Havalimanı’ndan Uygun Fiyatlı Araç Kiralama
Araçlar günlük hayatın en önemli yardımcılarından. Bir mesafeyi katetmek için en rahat ve en konforlu ulaşımı sunarlar. Ancak araç sahibi değilseniz de hiç üzülmeyin çünkü günlük olarak ya da dilediğiniz gün sayısınca araç kiralayan şirketler her zaman yanınızda. İzmir içinde bir kiralık araca ihtiyaç duyduğunuz takdirde, İzmir araç kiralama aramalarınıza en uygun yanıtı MyLine Rent A Car verecektir. İzmir Gaziemir’de bulunan merkez ofisine ya da havalimanı ofisine uğrayarak kolaylıkla ve uygun fiyatlarla araç kiralayabilirsiniz. Şirket aynı zamanda yaptığı kampanyalı araç uygulaması ile yılın belli dönemlerinde belirli sayıda aracı uygun fiyatlar ile müşterilerine sunuyor. MyLine Rent A Car bünyesinde bulunan araçların bütün bakımlarını zamanında gerçekleştirerek müşterilerine sorunsuz bir kiralama süreci yaşatıyor. Ayrıca şirket, bütün araçları için uyguladığı zorunlu trafik sigortası sayesinde sizin hiçbir işlem yapmanıza gerek kalmadan aracı kullanmanıza olanak sağlıyor. Bu hizmeti sağlayarak sizleri sigorta ödeme işlemleri ile uğraştırmıyor.
 
İzmir Havalimanı Araba Kiralama
İnternet ya da telefon üzerinden rezervasyon sonucunda kiraladığınız aracınızı 7 gün 24 saat İzmir Havalimanı Rent A Car şirketlerinin bulunduğu dış hatlar terminali otoparkında bulunan ofise uğrayarak teslim alabilirsiniz. Hemen hemen bütün araçlarında havalimanında teslim imkanı, sigorta, araç ile yapılacak kilometre için bir limit bulunmaması, kredi kartı ya da depozitoya ihtiyaç duymadan kiralama imkanı ve kasko ve sigorta olanakları bulunuyor. Ayrıca işletmeyi birçok firmadan ayıran bir diğer özelliği de 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz yol yardım uygulaması. Şirket İzmir rent a car firmaları arasında güven içinde tercih edebileceğiniz en uygun fiyatlı firmalardan birisi.
 
Araç Kiralama Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
  • Aracı teslim aldığınız anda kilometre sayacının kaç kilometrede olduğu.
  • Araç yaşının çok büyük olmaması.
  • Aracın önemli noktalarına dikkatle bakılarak bir kusurunun olup olmadığı incelenmeli, eğer bir kusur ile karşılaşılırsa ilgili kişiye bilgi verilmesi.
  • Eğer kiraladığınız araç ile uzun yola çıkacaksanız, aracın güvenli olduğundan emin olmalısınız. Hava yastığı, otomatik fren gibi önemli özellikleri taşıyan araçları tercih etmelisiniz. Aynı zamanda eğer çocuklu bir aileyseniz çocuğunuz için ekstra olarak çocuk koltuğu isteyebilirsiniz.
  • Araç kiralama işlemlerini, sektörde bulunan bilindik firmalardan gerçekleştirmelisiniz. Aksi takdirde bazı problemler ile karşılaşmanız olası.
  • Araç teslim alınırken mutlaka kiralama sözleşmesi yapılmalıdır. Eğer sözleşme yapılmazsa araç sizdeyken ortaya çıkacak herhangi bir problem sonucunda sorun sizden kaynaklanmıyor olsa bile sonuç sizin aleyhinize olabilir.
  • Yolculuğa başladığınızda mutlaka sözleşmenizi ve ehliyet ve ruhsatınızı yanınızda bulundurun.
  • Firmaların internet siteleri ya da telefon yoluyla yaptığınız rezervasyonlarınızda herhangi bir değişiklik olduğu zaman en kısa sürede firmaya bilgi vermelisiniz.
  • Kiralanan aracı mutlaka sözleşmeyi yapan kişi kullanmalıdır. Aksi takdirde bir sorunla karşılaşıldığı zaman zor durumda kalmanız olası.
  • Araç kiralarken birden fazla firma ile görüşmenizi ve kampanyaları takip etmenizi öneriyoruz. Ayrıca birçok firma belirli  dönemler için erken rezervasyon işlemlerinde avantajlı fiyatlar ile araç kiralamanızı sağlıyor.
  • Kiraladığınız aracın yolculuk için planlanan kişi sayısını karşılayabileceğinden emin olmalısınız. Aksi bir durumda herhangi bir trafik çevirmesinden trafik cezası gelebilir. Aynı zamanda bagajlarınızın durumunu da göz önünde bulundurmalısınız.
  • Eğer başka bir ülkede bir araç kiralamayı düşünüyorsanız o ülkenin  trafik kuralları ve ehliyet sistemi hakkında bilgi sahibi olmalısınız.
  • Kiraladığınız aracın yakıt deposunu aracı teslim alır almaz kontrol etmelisiniz. Genelde araç kiralama şirketleri yakıt deposunu tam dolu olarak teslim ediyor ve sizden de aynı şekilde davranmanızı istiyor.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon