İzmir Araç Kiralama İşlemleri

İzmir Araç Kiralama İşlemleri
İzmir konumu gereği yakınında bulunan popüler sahil beldeleriyle her yaştan insan için önemli bir çekim merkezi. İzmir’e gelenler hem büyük şehrin sunduğu olanaklardan yararlanabilir hem de yakınındaki Urla, Özdere, Çeşme gibi ünlü sahil beldelerine ve Efes Antik Kent gibi kültürel duraklara giderek tatilin tadını çıkarabilir. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden uçak veya otobüsle İzmir’e ulaşan kişiler için şehir içinde araba kiralayarak dolaşmak büyük bir kolaylık sağlıyor. Otomobil sayesinde rahatça konforundan ödün vermeden dileği saatte dilediği yere gitmek isteyen şehir dışından gelen misafirler için ucuz araba kiralama adeta bir gereklilik.
 
7/24 Ulaşım
İzmir araç kiralama hakkında internette araştırma yapan kişilerin karşısına pek çok rent a car firması çıkmakta. My Line Rent a Car ise sayısız ucuz araba kiralama firması arasından güler yüzlü ve güvenilir hizmeti ile ayrışıyor. İnternet sitemiz üzerinden veya 0232 252 00 15 numaralı telefon hattı üzerinden kolaylıkla ucuz araç kiralama işleminizi yerine getirebilirsiniz. Zengin ve uygun fiyatlı otomobil filosu sayesinde her bütçeye uygun İzmir araç kiralama hizmetini rahatlıkla alabilirsiniz.     
 
My Line Rent a Car’dan Nasıl Araç Kiralanır?
Ucuz araç kiralama denilince İzmir’de ilk akla gelen firmalardan biri olan My Line Rent A Car tüketicilere pek çok yönden kolaylık sağlıyor. İsteyen sürücüler mylinerentacar.com web sitesi üzerinden diledikleri araç modelini kullanmak istedikleri süre boyunca rezervasyon yaparak kiralayabilirler. İnternet sitesinde istenilen tarihteki araçların müsaitlik durumu kolayca görüntülenebilir. Ayrıca erken rezervasyon fırsatları ve kampanyalardan haberdar olmak için resmi web sitesini takip etmenizi öneririz. İnternet sitesini kullanmak istemeyen kişiler için 2 adet telefon hattı hizmete sunuluyor. 0232 252 00 15 veya 0534 253 21 85 numaralı hatlardan görüşecekleri yetkili vasıtasıyla güvenilir bir şekilde araç rezervasyonu yaptırabilir ve kiralama koşulları hakkında bilgi edinebilirsiniz.
 
My Line Rent A Car Hangi Konumlarda Hizmet Veriyor?
İzmir araba kiralama denilince pek çok kişi tarafından güvenle tercih edilen My Line Rent A Car hem şehir içinde yer alan Gaziemir Ofisi hem de İzmir Havalimanı araç kiralama ofisi sayesinde sürücülere kolaylık sağlıyor. Gaziemir’de yer alan merkez ofis Adnan Menderes Havaalanı’na yaklaşık 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Merkez ofise giderek aracınızı teslim alabilir veya teslim edebilirsiniz. Gaziemir merkez ofisin adresi ise şu şekilde: Sevgi mah. 663 sok. T/4 İş Merkezi No:6/205 Gaziemir / İzmir
 
İzmir Havalimanı Araç Kiralama
Araba kiralama İzmir işlemleri için ise havaalanında yer alan büromuzdan hem araç teslim alabilir hem de uçağa binmeden önce kolayca aracınızı teslim edebilirsiniz. Rezervasyon işlemlerini tamamlayan sürücüler My Line Rent A Car personeli tarafından havaalanının A kapısında karşılanır. Daha sonra gereken evraklar temin edilir. Eğer ödeme internet üzerinden yapılmadıysa ofiste tamamlanır. Ödeme peşin veya kredi kartıyla taksitli olacak şekilde yerine getirilebilir. 22 yaş koşulunu karşılayan kişiler araç kiralayabilirler.
 
Herşey Dahil Hizmet
My Line Rent A Car’dan otomobil kiralandığında hizmete kasko, limitsiz km, karayolları mali mesuliyet sigortası, yol yardım hizmeti ile araç bakım hizmeti de dâhildir. Otomobilin yakıtı ve ücretli otoyol ile köprü geçişleri sürücüye aittir. My Line Rent A Car İzmir araba kiralama aramalarında öne çıkan ve en çok tercih edilen firmalar arasında yer almakta. İzmir araç kiralama ucuz şeklinde pek çok kişi internet araştırması yapıyor. Karşılarına çıkan kiralama şirketleri arasında hem uygun fiyatlı hem de hasarsız filosuyla öne çıkan My Line Rent A Car personeli güler yüzüyle 7 gün 24 saat boyunca sürücülere hizmet veriyor. 
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon